Wanneer eindigt het golfseizoen echt? in 2022 (2023)

Als je net als de meeste golfers bent, ben je bang voor het laagseizoen!

Sommige golfers leggen de clubs graag een paar maanden neer, zodat ze zich kunnen concentreren op andere activiteiten, zoals jagen, vissen of andere buitenactiviteiten. Maar er zijn er die het moeilijk hebben in de winter. Ik neem het je niet kwalijk - deze game is verslavend en een paar maanden vrij nemen is niet gemakkelijk.

Soms kan een korte pauze goed zijn, maar soms kan het even duren voordat je swing weer goed is. Maar als u een van de weinige gelukkigen bent die in plaatsen als Arizona, Californië, South Carolina of Florida woont, houdt het golfseizoen nooit op!

Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende golfseizoenen in elke staat en wat u in de winter kunt doen om uw spel scherp te houden.

Inhoudsopgave

Golfseizoen - Wat u moet weten

Wanneer eindigt het golfseizoen?

Het hangt ervan af waar u zich bevindt! Sommige spelers kunnen het hele jaar spelen, terwijl anderen beperkt zijn tot het spelen van de helft van het jaar. Sommige locaties bieden tot 8-9 maanden golfseizoen, maar ze kunnen moeilijk zijn om in te spelen.

Hier is een snel overzicht op basis van geografie van de tijden voor het golfseizoen.

Noordelijke Staten

Het noorden van de Verenigde Staten heeft een kort golfseizoen. De meeste rondes worden gespeeld tussen april en oktober, maar in sommige staten is golf tot november toegestaan.

Zuidelijke staten

De golfcondities in het zuiden zijn veel beter dan die in het noorden. Ze kunnen meer golfen, ondanks de regen en vochtigheid.

Het golfseizoen in de zuidelijke staten is meer maart – november en soms zelfs februari.

Canada's golfseizoen

Hoe zit het met het Canadese golfseizoen? Het is vergelijkbaar met de VS, omdat sommige plaatsen warmer zijn dan andere.

Het grootste deel van Canada valt in het golfseizoen van midden april tot eind oktober, net als in de noordelijke staten van de VS. Voor gebieden als Vancouver en British Columbia kan het venster iets langer zijn.

Onnodig te zeggen dat het koude klimaat niet het hele jaar door golfomstandigheden is!

Internationaal golfseizoen

Golf wordt over de hele wereld steeds populairder. Dit zijn de beste tijden om het te spelen.

Europa Golfseizoen

We mogen Europa en links golf niet vergeten! Vanwege het terrein, het weer, ouderwetse banen en verschillen in het terrein, is golfen over de waterweg heel anders. Het weer is echter wat de meeste Amerikanen als de grootste verandering beschouwen en kan het voor golfers moeilijk maken om het hele jaar door onder ideale omstandigheden te spelen.

Het Europese golfseizoen is ongeveer hetzelfde (maart - oktober), maar ze krijgen af ​​en toe rondes als het weer goed is. Het hangt ook af van waar u zich bevindt, aangezien het varieert in noordelijke en zuidelijke landen.

Mei tot september is de beste maand om Europees golf te spelen. Hoewel je misschien eerder dan mei of later in september geluk hebt, moeten Amerikaanse reizigers die een reis plannen voorzichtig zijn met data buiten mei en september.

Australië Golfseizoen

Australië is de thuisbasis van enkele van de beste golfers ter wereld, waaronder Greg Norman en Cam Smith. Maar hoe zit het met het seizoen? Maakt het uit welke tijd van het jaar het is?

Dit is watGolftoerisme Australiëgezegd,“Dit zal afhangen van welke delen van Australië je van plan bent te bezoeken. Als je Victoria (Melbourne Sandbelt, Mornington Peninsula en Mornington Peninsula) bezoekt, dan is september tot mei de beste maand.

Als je op reis gaat in de noordelijke staat Queensland (Gold Coast/Sunshine Coast en Tropical North Queensland), dan is mei tot september het beste (buiten deze maanden kan het erg warm en regenachtig zijn).

Dus als je een bucketlist-reis nodig hebt, is Australië misschien een goed moment om te bezoeken als het thuis koud en nat is.

Golfseizoen Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft weer een vriendschappelijk golfseizoen. Het loopt bijna het hele jaar door. De beste tijd om te gaan is echter tussen september en mei.

PGA Tour-seizoen

Over de seizoenen voor golf gesproken, laten we de beste golfers ter wereld niet vergeten. Sinds LIV Golf zijn de PGA Tour-evenementen herschikt en hebben ze nu een volledig seizoen in 2023-2023. Ze spelen het hele jaar door golf!

In 2023 komt er echter een grote verandering. 70 spelers kwalificeren zich voor de Playoffs, 50 voor het BMW Championship, 30 voor het Tour Championship. Dit betekent dat elke week op een PGA Tour-evenement belangrijk is!

Het seizoen begint in oktober 2023 en loopt door tot en met augustus. De FedExCup Playoffs beginnen in september. De dingen zullen nog meer veranderen naarmate we 2024 ingaan.

Dit is wat dePGA-tourzei over de belangrijke veranderingen,“De PGA TOUR keert terug naar een kalenderjaarschema in 2024, een van een reeks wijzigingen die woensdag is aangekondigd en die ook acht toernooien omvat met sterk verbeterde portemonnees, herziene veldgroottes voor de FedEx Cup Playoffs en een opnieuw bedachte herfst met maximaal drie no-cut internationale evenementen met een beperkt veld.”

LIV Golfseizoen

Het hectische schema was de belangrijkste reden dat zoveel golfers de PGA Tour verlieten. Toegegeven, veel mensen hebben er geen medelijden mee dat mensen miljoenen krijgen om te golfen, maar reizen is vermoeiend. Om nog maar te zwijgen over het feit dat spelers de cut missen, ze verdienen niets en verliezen geld aan hotel, vliegtickets, caddie en eten.

LIV-golf is heel anders dan het PGA-seizoen. LIV golf organiseert in 2023 evenementen op verschillende locaties over de hele wereld. Tulsa is een van de bestemmingen.

Hun doel is om meer mensen over de hele wereld bij het spel te betrekken door te spelen op plekken waar normaal gesproken geen professionele evenementen plaatsvinden. Het succes of falen van LIV Golf wordt pas in de loop van de tijd bepaald.

Hoe te oefenen in het laagseizoen

Uw golfseizoen kan variëren, afhankelijk van waar u woont. Er zijn veel manieren waarop u uw golfswing kunt verbeteren en uw spel scherp kunt houden, 365 dagen per kalender.

Lees onze volledige gidsGolf buiten het seizoen artikel hieren pak een paar ideeën hieronder:

Gebruik een indoor putting green

Putten is een belangrijk onderdeel van golf. Als je putter niet goed is, is het bijna onmogelijk om je best te doen! Gelukkig heb je geen zonnige dag van 70 graden nodig om aan de platte stok te werken.

Alles wat je nodig hebt is eenoverdekte putting green. Je kunt je spel verbeteren door tijdens het laagseizoen meerdere keren per week putts tussen 1 en 2,5 meter te oefenen. U kunt het nog effectiever maken door onderstaande trainingshulpmiddelen te gebruiken.

  • Poorten plaatsen: Oefen door uw doel te beperken.
  • Dave Pelz, Putting-leraarDeze puthulp is van een van de meest gerenommeerde namen in de golfwereld.
  • Terug naar de basis - Spiegel zettenDit is een geweldig trainingshulpmiddel dat kan helpen bij het uitlijnen van de schouder en het uitlijnen van de ogen. Bekijk onze volledige recensie.

Ga voor de wintermaanden terug naar de basisprincipes van het putten en wees sterker dan ooit!

Start snelheidstraining

Regen of zonneschijn, het is nooit een slecht moment om meer snelheid aan je swing toe te voegen. Snelheidstraining is een geweldige manier om lagere scores te behalen. Vanaf de tee kun je harder slaan. Je naderingsschoten zullen korter zijn naarmate je langer bent.

Bekijk voor meer informatie onze recensie over SuperSpeed ​​Golf (de gemakkelijkste methode om met snelheidstraining te beginnen).

Uw korte spel: aan het werk

Als je een achtertuin hebt, maak er dan het beste van door je korte spelvaardigheden te oefenen. Ook in de winter kunt u uw korte spel scherp houden door te investeren in een set of hakselbakken.

Of, als ambitie jouw ding is, leerHoe u uw eigen putting green kunt bouwen.

Verbeter je mentale spel

Ook in het laagseizoen kun je aan je mentale spel werken. Golf is een mentale sport, dus hoe meer u uw mentaliteit kunt verbeteren, hoe beter. Deze bronnen helpen u meer te leren:

  • Hypnose & Golf
  • Meditatie en golf

Maak een golfsimulator

Als je super toegewijd bent, is het misschien tijd om te investeren in een golfsimulator. Terwijl de meeste golfers denken dat ze veel te duur zijn, zijn er meer opties dan ooit.

U kunt beginnen met een tv en een monitor, een net en een net starten. Je kunt dan je weg naar boven werken en meer stukken aan je opstelling toevoegen.

Je kunt ook veel uitgeven aan een op maat gemaakte alles-in-één simulator die je in je garage, logeerkamer of mancave kunt bewaren. U kunt Pebble Beach-golf spelen zonder ooit uw huis te verlaten (of naar Californië te vliegen).

Klik hier voor meer informatie over golfsimulatoren.

Veelgestelde vragen over het golfseizoen

Heeft u vragen over het golfseizoen of hoe u zich kunt verbeteren in het laagseizoen. Lees hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden verder.

Tot hoe laat in het jaar kun je nog golfen?

Op de meeste plaatsen in de Verenigde Staten kunt u golfen tot september - november. Op sommige warmere bestemmingen, zoals Arizona en Florida, kun je het hele jaar door golfen, terwijl het op andere 24/7 geopend is. Je kunt nog steeds elke dag van het jaar spelen, maar je moet rekening houden met hete en vochtige zomermaanden.

Wat is het golfseizoen in New York?

Moeder Natuur heeft het seizoen in New York korter gemaakt. Volgens de New York State Golf Association is het seizoen van 15 april tot 31 oktober.

Is er het hele jaar een golfseizoen? Wanneer eindigt het golfseizoen?

Het is niet voor alle golfers. Als u in Californië, Florida of Arizona woont, kunt u het hele jaar door spelen en genieten van een langer golfseizoen. In deze gebieden zijn ook veel golfbanen te vinden.

Welke staat heeft het grootste aantal golfbanen?

Volgens de National Golf Foundation won Florida de race voor de meeste golfbanen. Toneelstukin Floridazei dat,"Florida heeft meer dan 1.100 golfbanen waar jaarlijks bijna 48 miljoen rondes worden gespeeld, waarvan 33% door bezoekers van buiten de staat, 14% door niet-lokale inwoners van Florida en 54% door lokale bewoners."

Daarom kunt u bijna elke dag het hele jaar door op dezelfde golfbaan spelen!

Wanneer is het PGA Tour-seizoen?

De afgelopen jaren is het een wrap-around seizoen geweest en het is bijna 12 maanden per jaar (daarom gingen sommige golfers naar LIV). Het rooster keert terug naar een kalenderjaar in 2024.

Welke staat is het beste voor golf?

Het hangt allemaal af van de golfer. Arizona, Texas en Florida zijn enkele van de meest populaire plaatsen om het hele jaar door te golfen. Andere staten hebben misschien niet zo'n lang golfseizoen, maar ze hebben meestal lagere tarieven, meer beschikbaarheid, geweldige banen en betere prijzen.

Laatste gedachten over het golfseizoen

Uw golfseizoen hangt af van uw locatie, maar over het algemeen is het april-november. Sommige golfers mogen het hele jaar door spelen, terwijl anderen slechts 6-9 maanden krijgen en slechts een paar in het "prime" seizoen.

Californië, Texas, Nevada Arizona, South Carolina, South Carolina en Florida zijn allemaal geweldige opties voor diegenen die willen wonen op een plek waar het hele jaar door golf mogelijk is. Ze hebben het hele jaar door geweldig weer, dus uw golfseizoen zal niet eindigen (om nog maar te zwijgen van een heleboel geweldige golfbanen).

Ongeacht hoe lang of kort uw seizoen op de golfbaan is, vergeet niet dat u ook thuis aan uw spel kunt werken. Of je nu snel traint, een indoor green aan het putten bent of je mentale spel verbetert, het helpt allemaal als je weer kunt gaan golfen.

Krijg ietsgolf doelenin uw laagseizoen, zodat u kunt verbeteren, zelfs als het weer niet meewerkt.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated: 05/12/2023

Views: 5809

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.