Wanneer eindigt het golfseizoen echt? (2023)

Als je net als de meeste golfers bent, ben je bang voor het laagseizoen!

Sommige spelers hangen de clubs graag een paar maanden op om zich te concentreren op jagen, vissen of andere activiteiten, maar sommige golfers hebben het moeilijk in de wintermaanden. Ik neem het je niet kwalijk - deze game is verslavend en een paar maanden vrij nemen is niet gemakkelijk.

Hoewel een golfpauze soms oké is, kan het soms even duren voordat je je swing terugkrijgt. Maar als u een van de weinige gelukkigen bent die in plaatsen als Arizona, Californië, South Carolina of Florida woont, houdt het golfseizoen nooit op!

Blijf lezen om meer te weten te komen over het golfseizoen in verschillende staten en wat u in die wintermaanden kunt doen om uw spel scherp te houden.

Golfseizoen - Wat u moet weten

Dus, wanneer eindigt het golfseizoen eigenlijk?

Het hangt ervan af waar u zich bevindt! Sommige spelers kunnen het hele jaar door spelen, terwijl anderen maar de helft van het jaar krijgen. En sommige andere locaties bieden een golfseizoen van 8-9 maanden, maar kunnen gepaard gaan met enkele slechte omstandigheden.

Hier is een snel overzicht van golfseizoentijden op basis van geografie.

Noordelijke Staten

Het noordelijke deel van de Verenigde Staten heeft een beperkt golfseizoen. De meeste golfrondes worden gespeeld tussen april en oktober, maar sommige staten staan ​​golf ook toe tot november.

Zuidelijke staten

Het zuidelijke deel van de Verenigde Staten heeft veel beter golfweer dan het noorden. Hoewel ze af en toe te maken hebben met regen en vochtigheid, kunnen ze over het algemeen ook meer golfen.

Het golfseizoen in de zuidelijke staten is meer maart – november en soms zelfs februari.

Golfseizoen in Canada

Hoe zit het met het Canadese golfseizoen? Net als in de Verenigde Staten hangt het ervan af waar je woont, aangezien sommige plaatsen veel warmer zijn dan andere.

Net als de noordelijke staten van de VS past het grootste deel van Canada in het golfseizoen van half april tot oktober. Maar voor gebieden als Vancouver of British Columbia krijgt u mogelijk een iets groter venster.

Onnodig te zeggen dat het koude klimaat niet het hele jaar door golfomstandigheden is!

Internationaal golfseizoen

De sport wordt over de hele wereld steeds populairder, dus dit zijn de beste tijden om overal ter wereld golf te spelen.

Europa Golfseizoen

We mogen Europa en links golf niet vergeten! Golfen boven de vijver is heel anders dankzij het terrein, het weer en de ouderwetse banen. Maar het weer is misschien wel de grootste verandering voor de meeste Amerikaanse golfers en niet het hele jaar door ideale omstandigheden.

Het Europese golfseizoen is ongeveer hetzelfde (maart - oktober), maar ze krijgen af ​​en toe rondes als het weer goed is. Het hangt ook af van de locatie, aangezien het verschilt in noordelijke versus zuidelijke landen.

Mei tot september zijn absoluut de beste maanden om Europees golf te spelen. U kunt zowel eerder dan mei als later dan september geluk hebben, maar als een Amerikaan een reis plant, wees dan voorzichtig met data buiten mei tot september.

Australië Golfseizoen

Australië heeft een aantal geweldige golfers, waaronder Cam Smith en Greg Norman. Dus hoe zit het met het seizoen, is het het hele jaar door goed?

Dit is watGolftoerisme Australiëgezegd,“Dit zal afhangen van welke delen van Australië je van plan bent te bezoeken. Als u naar Victoria (Melbourne Sandbelt en Mornington Peninsula) of NSW (Sydney) komt, dan is september tot mei de beste tijd.

Als je op reis gaat in de noordelijke staat Queensland (Gold Coast/Sunshine Coast en Tropical North Queensland), dan is mei tot september het beste (buiten deze maanden kan het erg warm en regenachtig zijn).

Dus als je een bucketlist-reis nodig hebt, is Australië misschien een goed moment om te bezoeken als het thuis koud en nat is.

Golfseizoen Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft weer een vriendelijk seizoen voor golfers, aangezien het bijna het hele jaar door loopt. Maar de beste tijd van het jaar is ook tussen september en mei.

Wanneer eindigt het golfseizoen echt? (1)

PGA Tour-seizoen

Over de seizoenen voor golf gesproken, laten we de beste golfers ter wereld niet vergeten. De PGA Tour-evenementen hebben hun schema geschud sinds LIV Golf en hebben een wrap-around seizoen voor 2022-2023. Het zijn het hele jaar door golfers!

Maar er is een grote verandering; vanaf 2023 halen slechts 70 spelers de Playoffs, vervolgens 50 naar het BMW Championship en 30 spelers naar het Tour Championship. Dit betekent dat elke week van een normaal PGA Tour-evenement een grote rol speelt!

Het seizoen begint in oktober 2022 en loopt tot en met augustus, waarbij de FedExCup Playoffs in september beginnen. Dingen veranderen nog meer richting 2024.

Dit is wat dePGA-tourzei over de belangrijke veranderingen,“De PGA TOUR keert terug naar een kalenderjaarschema in 2024, een van een reeks wijzigingen die woensdag is aangekondigd en die ook acht toernooien omvat met sterk verbeterde portemonnees, herziene veldgroottes voor de FedEx Cup Playoffs en een opnieuw bedachte herfst met maximaal drie no-cut internationale evenementen met een beperkt veld.”

LIV Golfseizoen

Een van de grootste redenen waarom zoveel golfers uit de PGA Tour sprongen, was het hectische schema. Toegegeven, veel mensen hebben er geen medelijden mee dat mensen miljoenen krijgen om te golfen, maar reizen is vermoeiend. Om nog maar te zwijgen over het feit dat spelers de cut missen, ze verdienen niets en verliezen geld aan hotel, vliegtickets, caddie en eten.

Het LIV-golfseizoen is heel anders dan het PGA-seizoen. In 2023 zal LIV golf maandelijks evenementen houden op locaties over de hele wereld. Sommige bestemmingen zijn Mayakoba, Tucson, Singapore, Tulsa en meer.

Hun doel is om meer mensen over de hele wereld bij het spel te betrekken door te spelen op plekken waar normaal gesproken geen professionele evenementen plaatsvinden. Alleen de tijd zal leren of de LIV Golf op de lange termijn slaagt of dat ze kunnen samenwerken met andere professionele golftours.

Hoe te oefenen in het laagseizoen

Afhankelijk van waar u woont, is uw golfseizoen mogelijk niet zo lang als u wilt. Gelukkig zijn er meer manieren dan ooit om je spel 365 dagen per jaar scherp te houden en je golfswing te verbeteren.

Lees ons volledigegolf buiten het seizoen artikel hieren pak een paar ideeën hieronder:

Gebruik een indoor putting green

Putten is een van de belangrijkste onderdelen van het spel. Als je putter niet goed is, is het bijna onmogelijk om je best te doen! Gelukkig heb je geen zonnige dag van 70 graden nodig om aan de platte stok te werken.

Alles wat je nodig hebt is eenoverdekte putting green. Als je in het laagseizoen een paar keer per week putts van 3-8 voet kunt oefenen, kan dit een enorme impact hebben op je spel. En maak het nog effectiever met enkele van de onderstaande trainingshulpmiddelen:

  • Poorten plaatsen: Daag jezelf uit in de praktijk door het doel te verkleinen.
  • Putting Tutor door Dave Pelz: Stel uw startlijn in met deze puthulp van een van de meest gerespecteerde namen in de golfwereld.
  • Terug naar de basis Spiegel zetten: Dit is een van de meest effectieve trainingshulpmiddelen omdat het u kan helpen bij het uitlijnen van ogen en schouders. Lees hier onze volledige recensie.

Voer uw putfundamentals in de wintermaanden in om sterker dan ooit terug te komen!

Start snelheidstraining

Regen of zonneschijn, het is nooit een slecht moment om meer snelheid aan je swing toe te voegen. Snelheidstraining is een van de beste manieren om lagere scores te schieten door langer van de tee af te slaan. Hoe langer je bent, hoe korter je naderingsschoten.

Bekijk onze recensie van SuperSpeed ​​Golf (de gemakkelijkste manier om met snelheidstraining te beginnen) om nu meer te leren.

Werk aan je korte spel

Als je een achtertuin hebt, profiteer dan van die mooie weerdagen door je korte spelvaardigheden aan te scherpen. Investeer in een set hakemmers om ook in de wintermaanden uw korte spel scherp te houden.

Of, als je ambitieus bent, leerhoe u uw eigen putting green kunt bouwen.

Upgrade je mentale spel

Een ander geweldig ding om te doen in het laagseizoen is werken aan je mentale spel! Omdat golf zo'n mentale sport is, hoe meer je je mentaliteit kunt verbeteren, hoe beter. Hier zijn enkele bronnen hieronder om u te helpen nu meer te leren:

Bouw een golfsimulator

Als je super toegewijd bent, is het misschien tijd om te investeren in een golfsimulator. Terwijl de meeste golfers denken dat ze veel te duur zijn, zijn er meer opties dan ooit.

U kunt aan de slag met een tv, lanceermonitor, golfmat en net. Werk vervolgens naar boven en voeg betere stukken toe aan uw opstelling, zodat u kunt golfen zonder uw huis te verlaten.

Of u kunt uitgeven voor een op maat gemaakte alles-in-één simulator in uw garage, logeerkamer of mancave. Zo kun je golfen op bijvoorbeeld Pebble Beach zonder je huis te verlaten (of naar Californië te vliegen).

Klik hier voor meer informatie over golfsimulatoren.

Veelgestelde vragen over het golfseizoen

Heeft u meer vragen over het golfseizoen en hoe u zich kunt verbeteren in het laagseizoen? Lees dan onze veelgestelde vragen en antwoorden hieronder verder.

Tot hoe laat in het jaar kun je golfen?

Op de meeste plaatsen in de Verenigde Staten kunt u golfen tot september - november. Terwijl sommige warmere bestemmingen 365 dagen per jaar golfen, zoals Florida en Arizona. Ook al kun je elke dag golfen, verwacht in de zomermaanden wat warm en vochtig weer.

Wat is het golfseizoen in New York?

New York heeft een korter seizoen vanwege moeder natuur. Volgens de New York State Golf Association is het seizoen van 15 april tot 31 oktober.

Is het golfseizoen het hele jaar? Wanneer eindigt het golfseizoen?

Niet voor de meeste golfers. Maar als u in plaatsen als Californië, Florida en Arizona woont, kunt u het hele jaar door spelen en een langer golfseizoen hebben dan de meeste anderen. Om nog maar te zwijgen, ze hebben ook tal van golfbanen.

Welke staat heeft de meeste golfbanen?

Volgens de National Golf Foundation wint Florida de race van de meeste golfbanen. Toneelstukin Floridazei dat,"Florida heeft meer dan 1.100 golfbanen waar jaarlijks bijna 48 miljoen rondes worden gespeeld, waarvan 33% door bezoekers van buiten de staat, 14% door niet-lokale inwoners van Florida en 54% door lokale bewoners."

Dit is de reden waarom u het hele jaar door kunt spelen en bijna nooit twee keer op dezelfde golfbaan kunt spelen!

Wanneer is het PGA Tour-seizoen?

De afgelopen jaren is het een wrap-around seizoen geweest en het is bijna 12 maanden per jaar (daarom gingen sommige golfers naar LIV). Maar in 2024 verandert het rooster en gaan we terug naar een kalenderjaarsysteem.

Wat is de beste staat om te golfen?

Het hangt af van de golfer, maar enkele van de meest populaire staten om het hele jaar door te golfen zijn Arizona, Michigan, Texas, Florida, Californië en andere. Terwijl andere staten misschien geen lange golfseizoenen hebben, maar vaak goedkopere tarieven, meer beschikbaarheid en ook geweldige cursussen hebben.

Laatste gedachten over het golfseizoen

Uw golfseizoen hangt af van uw locatie, maar over het algemeen is het april-november. Sommige golfers mogen het hele jaar door spelen, terwijl anderen slechts 6-9 maanden krijgen en slechts een paar in het "prime" seizoen.

Als u ergens wilt wonen waar het hele jaar door gegolfd kan worden, zijn enkele van de beste keuzes Californië, Texas, Nevada, Arizona, South Carolina en Florida. Ze hebben het hele jaar door geweldig weer, dus uw golfseizoen zal niet eindigen (om nog maar te zwijgen van een heleboel geweldige golfbanen).

Ongeacht hoe lang of kort uw seizoen op de golfbaan is, vergeet niet dat u ook thuis aan uw spel kunt werken. Of je nu snel traint, een indoor green aan het putten bent of je mentale spel verbetert, het helpt allemaal als je weer kunt gaan golfen.

Stel wat ingolf doelenin uw laagseizoen, zodat u kunt verbeteren, zelfs als het weer niet meewerkt.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated: 10/09/2023

Views: 5833

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.