PGA TOUR geeft het volledige programma voor seizoen 2021-22 vrij (2023)

PGA TOUR geeft het volledige schema voor 2021-22 vrij

  Geschreven door personeel@PGATOUR

  • Als onderdeel van de Strategic Alliance zullen Genesis Scottish Open, Barbasol Championship en Barracuda Championship worden opgenomen in zowel FedExCup als Race to Dubai, terwijl Irish Open een aanzienlijke verhoging van het prijzengeld zal zien.

  • PGA TOUR's schema van 48 evenementen omvat de verhuizing van het eerste FedExCup Playoffs-evenement naar TPC Southwind in Memphis, Tennessee, gesponsord door FedEx.

  PONTE VEDRA STRAND, Florida, VS, en VIRGINIA WATER, Surrey, EngelandDe PGA TOUR en European Tour hebben vandaag nieuwe details over hun strategische alliantie onthuld, waarbij de PGA TOUR ook het PGA TOUR-seizoensschema voor 2021-22 vrijgeeft.

  De baanbrekende overeenkomst, aangekondigd in november 2020, verbetert en verbindt het ecosysteem van professioneel herengolf verder via een aantal gebieden, waaronder wereldwijde planning, prijzengelden en speelmogelijkheden voor de respectievelijke lidmaatschappen.

  Verwant:Klik hier om het PGA TOUR-schema voor 2021-22 af te drukken

  Het laatste evenement heeft ook een nieuwe titelsponsor in Genesis, het luxe automerk uit Zuid-Korea, dat nu twee toernooien op de PGA TOUR zal sponsoren, waarbij de Genesis Scottish Open zich aansluit bij The Genesis Invitational, dat Genesis sinds 2017 titel geeft; De Genesis Invitational wordt volgend jaar (14-20 februari) weer gespeeld in The Riviera Country Club.

  De Genesis Scottish Open (4-10 juli), die deel uitmaakt van de Rolex Series van de European Tour, behoudt zijn plaats op de wereldwijde golfkalender in de week voorafgaand aan The Open Championship (11-17 juli), een datum bevestigd tot en met 2025. De spelersveld zal verdeeld zijn tussen leden van beide Tours.

  Het toernooi zal ook profiteren van de voortdurende inzet van de Schotse regering, beheerd door Visit Scotland - de overeenkomst loopt ook door tot 2025.

  "We zijn verheugd om Genesis voor het eerst te verwelkomen als titelsponsor van een European Tour-evenement", aldus Keith Pelley, Chief Executive van de European Tour. “Genesis heeft een sterke geschiedenis van sponsoring op de PGA TOUR via The Genesis Invitational, en hun toewijding aan de Scottish Open zal een van onze belangrijkste evenementen van het seizoen verder verbeteren.

  Hoewel het voor het eerst op het officiële schema van de PGA TOUR zal staan, heeft de Genesis Scottish Open een rijke geschiedenis op de Europese Tour. Het verscheen in de eerste twee officiële seizoenen van de Tour (1972 en 1973) en maakt sinds 1986. Sinds de start van de serie in 2017 maakt het ook deel uit van de Rolex Series, de premium serie evenementen van de European Tour.

  "Het toevoegen van een bestaande, sterke titelsponsor in Genesis aan onze Strategische Alliantie in de vorm van de Genesis Scottish Open - die zal worden goedgekeurd door beide Tours - is een belangrijke stap voor het wereldwijde spel", aldus PGA TOUR-commissaris Jay Monahan. "In combinatie met hun steun aan The Genesis Invitational bij Riviera, zijn we ongelooflijk trots om een ​​diepere relatie met dit vooraanstaande merk in de wereldwijde game te smeden."

  Genesis neemt de titelsponsoring van het evenement over van abrdn, die manieren onderzoekt om de tien jaar durende samenwerking met de European Tour voort te zetten. De locatie voor de Genesis Scottish Open 2022 zal op een later tijdstip worden bevestigd.

  "We zijn enorm verheugd om op dit historische moment titelsponsor van de Scottish Open te worden, nu de PGA TOUR en European Tour details over hun strategische alliantie bekendmaken", aldus Jay Chang, Global Head of Genesis. “Genesis en golf delen een cultuur waarin respect, wederzijdse bewondering en innovatie centraal staan. We zullen onze samenwerking met beide Tours blijven versterken om deze geest door middel van succesvolle toernooien over te brengen aan golfers, gemeenschappen en individuen over de hele wereld.

  Paul Bush, Director of Events bij VisitScotland, zei: “We zijn verheugd dat de European Tour en PGA TOUR de Genesis Scottish Open hebben geïdentificeerd om hun strategische alliantie verder te ontwikkelen, en er is geen passender podium dan Scotland, the Home of Golf, op om aan zo'n historische reis te beginnen."

  Naast de mede-goedkeuring van de Genesis Scottish Open, zullen er voor het eerst ook toegang zijn voor 50 European Tour-leden tot elk van de twee PGA TOUR-evenementen in 2022: het Barbasol Championship, dat gelijktijdig met de Genesis Scottish Open zal worden gespeeld. , en het Barracuda Championship, dat wordt gespeeld naast het 150e Open Championship van volgende week in St. Andrews. Beide evenementen worden toegevoegd aan de Race to Dubai voor European Tour-leden.

  Vandaag werd ook bevestigd dat de Irish Open, als onderdeel van de Strategische Alliantie en samenwerking tussen de twee Tours, een aanzienlijke verhoging van het prijzengeld voor zijn jaarlijkse European Tour-evenement zal zien – tot $ 6 miljoen, te beginnen in 2022 – bijna het dubbele van het bedrag op aanbieding op Mount Juliet vorige maand. Daarnaast zal de PGA TOUR samen met de European Tour blijven werken aan commerciële kansen voor het evenement.

  "Toen we eind vorig jaar de Strategic Alliance aankondigden, zeiden we dat dit een mijlpaal was voor het wereldwijde golfecosysteem waarvan alle leden van beide Tours zouden profiteren", aldus Pelley. “De aankondiging van vandaag onderstreept die belofte, met verdere verbeteringen aan de Genesis Scottish Open, een versterking van de Irish Open voor onze leden en directe toegang voor European Tour-leden tot twee PGA TOUR-evenementen.

  “Er is achter de schermen veel samengewerkt tussen onze twee Tours sinds de onthulling van de Alliantie in november, en we zijn verheugd om deze eerste ontwikkelingen te delen, die onze toewijding tonen om samen te werken aan de verbetering van onze sport wereldwijd. We zullen de komende maanden meer aankondigen – dit is zeker nog maar het begin.”

  “Met het nieuws van vandaag ben ik verheugd te kunnen zeggen dat de PGA TOUR en de European Tour beide sterker zijn dan ooit in onze geschiedenis, aangezien we in de positie zijn om – samen – de komende 10 jaar sneller te groeien dan ooit tevoren. in ons bestaan', zei Monahan. "We zijn vastbesloten om te blijven evolueren en ons aan te passen, en met onze steeds sterker wordende samenwerking met de European Tour, om het wereldwijde spel naar de hoogten te brengen waartoe we allemaal in staat zijn."

  PGA TOUR Schema Hoogtepunten

  Het PGA TOUR-schema voor 2021-22 bevat verschillende belangrijke verbeteringen en bevat in totaal 48 officiële evenementen – 45 tijdens het FedExCup Regular Season samen met drie FedExCup Playoffs-evenementen in 2022.

  Het 2022-gedeelte van het programma zal de aftrap zijn van de nieuwe, negenjarige binnenlandse mediarechtenovereenkomsten van de PGA TOUR met ViacomCBS, Comcast/NBC en ESPN. Als onderdeel van de overeenkomst zullen alle drie de FedExCup Playoffs-evenementen in 2022 in eigen land worden uitgezonden op NBC-netwerktelevisie, waarmee een rotatie begint die doorgaat met CBS die alle drie de evenementen in 2023 organiseert.

  Voorpaginanieuws omvat de verandering van locatie en locatie voor de aftrap van de FedExCup Playoffs naar TPC Southwind in Memphis, Tennessee, beginnend in 2022, ter vervanging van het reguliere seizoensevenement dat sinds 1958 in Memphis wordt gehouden. FedEx zal dienen als de titelsponsor van het evenement, bekend als het FedEx St. Jude Championship (8-14 augustus), ter vervanging van de bestaande titelsponsor Northern Trust na het spelen van THE NORTHERN TRUST dit jaar op de Liberty National Golf Club in Jersey City, New Jersey.

  "FedEx is verheugd dat het eerste evenement van de FedExCup Playoffs 2022 zal plaatsvinden in onze thuisstad Memphis, Tennessee", aldus Raj Subramaniam, President en Chief Operating Officer van FedEx Corporation. “We zijn trots op onze geschiedenis en de impact op de gemeenschap die we hebben gehad sinds we hoofdsponsor werden van onze thuisstad TOUR-stop in 1986. We kijken uit naar de impact die het zal hebben op onze lokale gemeenschap en zullen het blijven gebruiken als een platform om laat het baanbrekende werk van het St. Jude Children's Research Hospital zien aan golffans over de hele wereld."

  "Sinds de start van de FedExCup in 2007 hebben we een aantal wijzigingen aangebracht om de kwaliteit van de FedExCup Playoffs voor onze spelers, fans en partners te verbeteren", aldus Monahan. “Dankzij de voortdurende steun van FedEx als de overkoepelende partner van de TOUR, zijn we er trots op de start van de FedExCup naar Memphis te brengen, een golfbaan die geliefd is bij onze spelers. Het zal niet alleen een geweldige test zijn die Playoff-golf waardig is, maar we verwachten ook een enorm enthousiasme van een gemeenschap die de PGA TOUR al meer dan 60 jaar standvastig steunt. En natuurlijk zal het belangrijke werk van het St. Jude Children's Research Hospital centraal blijven staan.

  “In totaliteit plaatst het PGA TOUR-schema voor 2021-22, gecombineerd met het momentum dat we hebben met onze nu diepgewortelde samenwerking met de European Tour, de PGA TOUR in een sterkere positie binnen professioneel golf dan ooit tevoren. We zijn ervan overtuigd dat dit schema 's werelds beste spelers de kans zal geven om te doen waar ze goed in zijn: onze fans over de hele wereld inspireren en entertainen, terwijl we onze toernooien helpen een aanzienlijke impact te maken in hun respectievelijke gemeenschappen.'

  De FedExCup Playoffs van 2022 zullen het BMW Championship (15-21 augustus) blijven omvatten, dat volgend jaar rouleert naar de Wilmington Country Club in Wilmington, Delaware, en de finale van de FedExCup Playoffs, het TOUR Championship (22-28 augustus), opnieuw gepland voor East Lake Golfclub.

  Het paradepaardje van de PGA TOUR, THE PLAYERS Championship (7-13 maart), zal in 2022 een echte Florida Swing verankeren, met vier opeenvolgende evenementen in de Sunshine State in het voorjaar, waaronder het Valspar Championship, dat in april/mei werd gespeeld. dit afgelopen jaar. DE SPELERS bevinden zich in jaar drie van de datum in maart en als aftrap van het seizoen van kampioenschappen, met Justin Thomas die terugkeert als titelverdediger.

  Het door Workday gepresenteerde Memorial Tournament (30 mei - 5 juni) gaat in 2022 het eerste jaar in van een 10-jarige overeenkomst met de nieuwe presenterende sponsor, Workday. Opgericht in 1976 door golflegende Jack Nicklaus en jaarlijks gehouden op de Muirfield Village Golf Club in Dublin, Ohio, werkt het toernooi voor het eerst samen met drievoudig NBA-kampioen en tweevoudig MVP Stephen Curry van de Golden State Warriors, en Ayesha Curry , een ondernemer, gastheer enNew York Timesbestsellerauteur.

  Na een onderbreking van twee jaar vanwege de pandemie, keert de RBC Canadian Open (6-12 juni) in Toronto, Ontario, Canada, in 2022 terug op het programma bij St. George's Golf and Country Club. Rory McIlroy won de laatste RBC Canadian Open, gespeeld in 2019.

  Andere opvallende items en wijzigingen in het PGA TOUR-schema voor 2021-22 zijn onder meer (in chronologische volgorde):

  2021

  • Zoals eerder aangekondigd, trapt het Fortinet Championship (13-19 september), met nieuwe titelsponsor Fortinet, het FedExCup Regular Season 2021-22 af in Silverado Resort and Spa in Napa, Californië.

  • De Ryder Cup wordt gespeeld in de week na het Fortinet Championship, met negen officiële evenementen in de rest van 2021, in totaal 10 evenementen die in de herfst worden gespeeld.

  • De geherconfigureerde Asia Swing begint met THE CJ CUP @ SUMMIT (11-17 oktober), die voor het tweede jaar op rij naar de Verenigde Staten verhuist en wordt gehouden in The Summit Club in Las Vegas, Nevada. weken van PGA TOUR-golf in Las Vegas, want de Shriners Children's Open wordt betwist van 4 tot 10 oktober.

  • Na THE CJ CUP @ SUMMIT volgen het ZOZO-KAMPIOENSCHAP en de Wereldkampioenschappen Golf-HSBC-kampioenen, met aanvullende details die in de nabije toekomst beschikbaar zullen zijn.

  • Zoals eerder aangekondigd, begint World Wide Technology aan het eerste jaar van titelsponsoring van het oorspronkelijke evenement van de TOUR in Mexico, het World Wide Technology Championship in Mayakoba (1-7 november).

  2022

  • Het Sentry Tournament of Champions – een evenement voor PGA TOUR-winnaars – opent het kalenderjaar 2022 (3-9 januari).

  • De AT&T Pebble Beach Pro-Am (31 januari - 6 februari) en de Waste Management Phoenix Open (7 - 13 februari) wisselen van plaats in het schema, aangezien het evenement van de TOUR in TPC Scottsdale op de traditionele datum van de Super Bowl-week blijft.

  • De Puerto Rico Open (28 februari - 6 maart) wordt gespeeld als een extra evenement naast de Arnold Palmer Invitational gepresenteerd door Mastercard.

  • Het Corales Puntacana Championship (21-27 maart), in het eerste jaar onder een verlengde termijn, wordt gespeeld als een extra evenement naast de World Golf Championships-Dell Technologies Match Play.

  • Het Mexico Championship (25 april - 1 mei) keert terug naar de kalender als een door de PGA TOUR mede gesponsord evenement, niet langer onder de paraplu van de World Golf Championships. Met het veld van 132 spelers wordt verwacht dat er meer Mexicaanse golfers in het veld zullen zijn om te helpen bij het inspireren en laten groeien van het spel in een van de belangrijkste opkomende golfmarkten.

  • Nu de tweejaarlijkse Presidents Cup wordt gehouden in de Quail Hollow Club in Charlotte in 2022, zal het Wells Fargo Championship (2-8 mei) een jaar lang worden betwist bij TPC Potomac op Avenel Farm in Potomac, Maryland.

  • De John Deere Classic (27 juni - 3 juli), traditioneel gespeeld in de week voorafgaand aan The Open Championship, wordt een week eerder gespeeld.

  • Na The Open Championship sluiten de 3M Open (18-24 juli), Rocket Mortgage Classic (25-31 juli) en Wyndham Championship (1-7 augustus) het FedExCup Regular Season af.

  De European Tour zal later deze maand het eerste deel van het schema voor 2022 aankondigen, en de volledige seizoensaankondiging zal te zijner tijd volgen.

  VOLLEDIG PGA TOUR 2021-22 SCHEMA

  FedExCup regulier seizoen (45 evenementen)
  DATUMTOERNOOIGOLFBANEN)PLAATS
  september13-19Fortinet-kampioenschapSilverado Resort and Spa (Noordbaan)Napa, Californië
  20-26Ryder Cup #Whistling Straits (Straits Course)Kohler, Wisconsin
  oktober27-3Sanderson Farms-kampioenschapDe countryclub van JacksonJackson, Mississippi
  4-10Shriners Kinder OpenTPC SummerlinVegas, Nevada
  11-17DE CJ CUP @ SUMMITDe topclubVegas, Nevada
  18-24ZOZO KAMPIOENSCHAPAccordia Golf Narashino Countryclub*Prefectuur Chiba, Japan*
  25-31Wereldkampioenschappen golf - HSBC-kampioenenSheshan-golfclub*Shanghai, China*
  25-31Bermuda-kampioenschapPort Royal-golfbaanSouthampton, Bermuda
  november1-7Wereldkampioenschap technologie in MayakobaGolfbaan El Camaleón in MayakobaPlaya del Carmen, Mexico
  8-14Houston geopendMemorial Park-golfbaanHouston, Texas
  15-21De RSM-klassiekerSea Island-golfclub (Cursus aan zee, plantagecursus)St. Simons Eiland, Georgië
  DecemberPAUZE
  Januari3-9Sentry Toernooi der KampioenenKapalua Resort (de plantagebaan)Kapalua, Maui, Hawaï
  10-16Sony Open in HawaïValley countryclubHonolulu, Hawaii
  17-23De AmericanExpressPGA WEST (Stadion cursus, Nicklaus Tournament Course), La Quinta Country ClubLa Quinta, Californië
  24-30Boerenverzekering geopendTorrey Pines-golfbaan (Zuidelijke koers, Noordbaan)San Diego, Californië
  Februari31-6AT&T Pebble Beach Pro-AmPebble Beach-golflinks, Spyglass Hill-golfbaan, Monterey Peninsula Country Club (kustbaan)Kiezelstrand, Californië
  7-13Afvalbeheer Phoenix OpenTPC Scottsdale (stadionbaan)Scottsdale, Arizona
  14-20De Genesis InvitationalDe Rivièra CountryclubPacific Palisades, Californië
  21-27De Honda-klassiekerPGA National Resort & Spa (de kampioen)Palm Beach-tuinen, Florida
  Maart28-6Arnold Palmer Invitational gepresenteerd door MastercardArnold Palmers Bay Hill Club & LodgeOrlando, Florida
  28-6Puerto Rico geopendGrand Reserve CountryclubRio Grande, Puerto Rico
  7-13HET SPELERS KampioenschapTPC Sawgrass (DE SPELERS Stadionbaan)Ponte Vedra-strand, Florida
  14-20Valspar-kampioenschapInnisbrook Resort (Copperhead-baan)Palm Harbor, Florida
  21-27Wereldkampioenschappen golf - Matchplay van Dell TechnologiesAustin countryclubAustin, Texas
  21-27Corales Puntacana-kampioenschapPuntacana Resort & Club (golfbaan Corales)Punta Cana, Dominicaanse Republiek
  april28-3Valero Texas OpenTPC San Antonio (de Oaks-baan)San Antonio, Texas
  4-10Masters-toernooi #Augusta nationale golfclubAugusta, Georgië
  11-17RBC ErfgoedHarbour Town golflinksHilton Head Island, Zuid-Carolina
  18-24Zürich Classic van New OrleansTPC LouisianaAvondale, Louisiana
  Kunnen25-1Mexico kampioenschapNader te bepalenMexico Stad, Mexico
  2-8Wells Fargo-kampioenschapTPC Potomac bij Avenel FarmPotomac, Maryland
  9-15AT&T Byron NelsonTPC Craig RanchMc Kinney, Texas
  16-22PGA-kampioenschap #Countryclub Southern HillsTulasa, Oklahoma
  23-29Charles Schwab-uitdagingKoloniale countryclubFort Worth, Texas
  juni30-5het Memorial Tournament gepresenteerd door WorkdayMuirfield Village-golfclubDublin, Ohio
  6-12RBC Canadees OpenSt. George's Golf en Country ClubToronto, Ontario, Canada
  13-19US open #De countryclubBrookline, Massachusetts
  20-26Kampioenschap reizigersTPC Rivier HooglandenCromwell, Connecticut
  juli27-3John Deere klassiekerTPC Deere RunWoods, Illinois
  4-10Genesis Schots OpenNader te bepalenNader te bepalen
  4-10Barbasol-kampioenschapKeene Trace Golf Club (kampioensbaan)Nicholasville, Kentucky
  11-17Het Open Kampioenschap #St. Andrews Links (Oude baan)St. Andrews, Fife, Schotland
  11-17Barracuda-kampioenschapTahoe Mountain Club (oude Greenwood)Truckee, Californië
  18-243M geopendTPC TweelingstedenBlaine, Minnesota
  25-31Raket Hypotheek KlassiekerGolfclub DetroitDetroit, Michigan
  augustus1-7Wyndham-kampioenschapSedgefield countryclubGreensboro, Noord-Carolina
  FedExCup Playoffs (3 evenementen)
  8-14FedEx St. Jude-kampioenschapTPC ZuidenwindMemphis, Tennessee
  15-21BMW-kampioenschapWilmington Country Club (Zuidbaan)Wilmington, Delaware
  22-28TOUR-kampioenschapEast Lake-golfclubAtlanta, Georgië
  # Niet mede-gesponsord door PGA TOUR *Te bevestigen

  FAQs

  What was the worst golf score in the PGA Tour? ›

  Ray Ainsley's 23 on the par-4 16th during the 1938 U.S. Open was probably the worst single-hole golf score of all time on the PGA Tour.

  What does Liv Golf stand for? ›

  LIV Golf (/lɪv/ LIV) is a professional golf tour. The name "LIV" refers to the Roman numerals for 54, the score if every hole on a par-72 course were birdied and the number of holes to be played at LIV events.

  Has anyone made a hole-in-one on a par 5? ›

  Time magazine reported 1,200 holes in one were made by American golfers in 1922. As of January 2021, a condor (four under par) hole-in-one on a par 5 hole had been recorded on five occasions, aided by thin air at high altitude, or by cutting the corner on a doglegged or horseshoe-shaped hole.

  What is the hardest PGA golf course to play at? ›

  Toughest Courses (Season)
  RankingCourseTournament
  1Oak Hill Country Club - East CoursePGA Championship
  2The Los Angeles Country Club (North Course)U.S. Open
  3Royal LiverpoolThe Open Championship
  4Torrey Pines Golf Course (South Course)Farmers Insurance Open
  34 more rows

  Has anyone ever birdied all 18 holes? ›

  That would mean hitting 18 perfect tee shots and 18 perfect second shots and landing in the cup in no more than one or two putts. But no one is ever going to birdie 18 holes. In the perfect game you reach the green in the fewest possible number of strokes and hole your first putt.

  How much does the worst player on the PGA Tour make? ›

  What about the lowest-paid players? The lowest-ranked PGA Championship contestant generally takes home around $19,000 for the tour, although the most recent last place Championship finisher, David Muttitt, received just a $3,000 payout.

  How much do Liv players get paid? ›

  In addition to the 14 LIV Golf events, there are 11 international series, each boasting a $5 million purse. The individual winner of each event will take home $4 million, while the winning team adds $3 million - $750,000 per player. Last place, 48th, in the individual standings will still take home $120,000.

  Can Liv players play the Masters? ›

  While LIV golfers are banned from the PGA Tour, the Masters, like the other majors, has opened the door to those who qualify. Sprinkled among the Masters field are 18 members of the LIV Tour, many back at Augusta as former champions, which comes with a lifetime exemption.

  How much did Phil Mickelson get from Liv? ›

  Mickelson's career earnings from prize money, sponsorships, course design and appearance fees topped $1 billion after LIV gave him a reported $200 million bonus spread over multiple years to join the tour last year.

  Are there any par 7 holes in golf? ›

  The par 7 that is most famous is a 1,097 yard hole (1004 meters) in South Korea at Gunsan Country Club.

  How many hole in ones does Tiger Woods have? ›

  Tiger Woods has 20 holes-in-one, although only three of those came on the PGA Tour. Even more strangely, those came in three successive years, way back in the 1990s. The first of Woods' PGA Tour aces came in the 1996 Greater Milwaukee Open in his debut appearance as a professional.

  What is an ostrich in golf? ›

  What is an ostrich in golf? An ostrich is, according to golf lore, the score assigned to scoring five below par on a hole. On most traditional golf courses, this is not possible, as the lowest score possible on a par five is four under the assigned par.

  What is the easiest PGA West course? ›

  The Stadium Course at PGA West has been the toughest of the courses, while La Quinta Country Club was the easiest of the courses. Welcome to 2023, where La Quinta Country Club is still easy.

  Has Tiger ever shot 59? ›

  The 59 remains the only time Woods has posted golf's magic number. And, interestingly, he's never shot 60 in his life. “I've shot 61 a bunch,” he says. Four times on tour, to be exact, most recently in the second round of the 2013 WGC-Bridgestone Invitational at Firestone Country Club.

  What is the lowest score to par on the PGA Tour? ›

  Cameron Smith established the current PGA Tour record for most strokes under par in a 72-hole tournament in the 2022 Sentry Tournament of Champions with a score of 34-under. His total was 258 after shooting two rounds of 64 and two rounds of 65 during the event.

  What is the lowest 9 hole score on the PGA Tour ever? ›

  Corey Pavin holds the PGA Tour record for the lowest 9-hole score, a mark he set by shooting 26 over the front nine in the first round of the 2006 U.S. Bank Championship in Milwaukee. Pavin led the PGA Tour money list in 1991 with $979,430. He is the last golfer to lead the tour in earnings with less than $1 million.

  What is the lowest score in the 18 hole major? ›

  Lowest 18-hole Score on Main Professional Men's Tours

  The lowest score ever posted on the DP World Tour is a 59 by Oliver Fisher in the Portugal Masters of 2018. The lowest score in a men's Major championship is a 62 by South Africa's Branden Grace in the 2017 Open Championship at Royal Birkdale.

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Gov. Deandrea McKenzie

  Last Updated: 13/08/2023

  Views: 5797

  Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

  Reviews: 93% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Gov. Deandrea McKenzie

  Birthday: 2001-01-17

  Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

  Phone: +813077629322

  Job: Real-Estate Executive

  Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

  Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.