De maandelijkse horoscoop van augustus 2023 van uw teken is hier (2023)

dinsdag 1 augustus:Volle maan in Waterman
dinsdag 15 augustus:Juno komt Leo binnen
woensdag 16 augustus:Nieuwe maan in Leeuw
woensdag 23 augustus:Maagd seizoen begint
woensdag 23 augustus:Mercurius gaat retrograde in Maagd
zondag 27 augustus:Mars gaat Weegschaal binnen
Maandag 28 augustus:Uranus gaat retrograde in Stier
woensdag 30 augustus:Volle maan in Vissen

Augustus 2023 Maandelijkse horoscopen per sterrenbeeld

Weet je niet zeker wat je zonneteken is? Hier is een snelle opfrissing van de datums voor elk.Klik hieronder op een specifiek sterrenbeeld om uw horoscoop van augustus 2023 te openenen kijk wat je deze maand te wachten staat, of blijf scrollen voor een overzicht van alle borden.

 • Ram(21 maart – 19 april)
 • Stier(20 april – 20 mei)
 • Tweeling(21 mei – 20 juni)
 • Kanker(21 juni - 22 juli)
 • Leeuw(23 juli - 22 augustus)
 • Maagd(23 augustus – 22 september)
 • Weegschaal(23 september – 22 oktober)
 • Schorpioen(23 oktober – 21 november)
 • Boogschutter(22 november – 21 december)
 • Steenbok(22 december – 19 januari)
 • Waterman(20 januari – 18 februari)
 • Vissen(19 februari – 20 maart)

Ram (21 maart – 19 april)

Je wordt eraan herinnerd om begin augustus bij vrienden in te checken, Ram. Je bent goed in het krijgen van aandacht, maar soms raak je te gewend aan mensen die je benaderen. Kent u iemand die behoefte heeft aan een goed diner en een goed gesprek? Raak ze aan tijdens de volle maan. Terwijl bewegingen van Juno, de asteroïde van toewijding, wijzen op een evolutie in je liefdesleven, blijft het koesteren van vriendschappen je opdracht voor augustus. Bovendien vragen de sterren je nogmaals om het schuldgevoel te laten varen en meer rust te nemen.Lees hier je volledige horoscoop van augustus, Ram.

Stier (20 april – 20 mei)

Je heersende planeet, mooie Venus, is nog steeds retrograde in augustus. Dat neemt echter niet weg dat de maand een van je meest sensuele seizoenen van het jaar is. Om je echter te laten genieten van een voorwaartse impuls in alle vormen van liefde, vragen de sterren één ding van je: het is eindelijk tijd om die vertrouwenskwesties aan te pakken. Oh, en Mercurius gaat deze maand retrograde. De excentrieke planeet Uranus gaat ook retrograde in augustus, en in jouw teken, Stier, daagt je uit om buiten je comfortzone te stappen.Lees hier je volledige horoscoop voor augustus, Stier.

Tweeling (21 mei – 20 juni)

Als je actief begint met het plannen van downtime, zoals geadviseerd tijdens de Waterman volle maan, zul je beter worden in het voorkomen van burn-out. We weten het, we weten het, zoveel mensen willen met je omgaan, Gemini. Ondanks je neiging om een ​​brede sociale kring uit te werpen, gaat augustus in de eerste plaats over één relatie. Maak je klaar om je communicatieve vaardigheden op de proef te stellen wanneer er vragen over intimiteit rijzen. Maak je geen zorgen. Zoals geregeerd door de planeet Mercurius, ben jij de redenaar van de dierenriem, dus deze transit ziet je gewoon behoeften aangeven (en waarschijnlijk krijgen). Echter, sprekend over uw heersende planeet, wees gewaarschuwd dat Mercurius, samen met Uranus, deze maand retrograde zal gaan.Lees hier je volledige horoscoop van augustus, Tweeling.

Bella Geraci/Verleiden

Kanker (21 juni - 22 juli)

Je ondergaat momenteel een verandering, Kreeft, en dat kan voor iedereen stressvol zijn, zelfs voor een vloeibaar waterteken zoals jij. Als de angst rond de volle maan in Waterman aan het begin van de maand groot is, geef je astroloog dan de schuld en blijf binnen. Dan, een halve lunatie later, brengt een nieuwe maan de kans op overvloedig nieuws over je carrière of een creatief project. Helaas zou geen enkele vertrouwde astroloog geld beloven in deze economie, maar we kunnen je vertellen welke dagen gezegend zijn met magisch feeënstof. Je geeft veel om je gekozen familie, Kreeft, dus wees erop voorbereid dat wanneer Uranus later in de maand een retrograde van vijf maanden begint, je misschien opschudding in je sociale kring zult zien. Ja, verandering kan stressvol zijn, maar vergeet nooit dat de sterren achter je staan.Lees hier je volledige horoscoop van augustus, Kreeft.

Leeuw (23 juli - 22 augustus)

Dankzij een volle maan en bewegingen van Juno, ook wel de 'asteroïde van toewijding' genoemd, versterkt de eerste helft van augustus de intimiteit in je naaste relaties. Je bent klaar om vriendschapsarmbandjes te maken en liefdesgedichten te schrijven om het begin van het Maagd-seizoen te vieren, ook al betekent dat dat het jouwe ten einde loopt, Leeuw. Maak je geen zorgen; Leeuwen zijn gemaakt om in de watten te worden gelegd, en je steropdracht van Maagd is zo luxueus dat het je niet uitmaakt welk seizoen het is. De komende weken staan ​​in het teken van genieten van aardse genoegens zoals kattendutjes.Lees hier je volledige horoscoop voor augustus, Leo.

Lees verder:

 • De unieke persoonlijkheidskenmerken van elk sterrenbeeld, uitgelegd
 • Een beginnershandleiding voor het lezen van handpalmen
 • Een gids voor engelnummers en wat ze betekenen

Maagd (23 augustus – 22 september)

Gelukkige terugkeer van de zon, Maagd. Je seizoen begint deze maand. Het maakt niet uit dat Mercurius, uw heersende planeet, retrograde gaat op dezelfde datum dat de zon uw teken binnengaat. Serieus, je verjaardagsopdracht is om minder te benadrukken. Hoewel het belangrijk is om te communiceren over hoe je het wilt uitgeven, zodat je geen cake verwacht en er ook geen krijgt, mag je zoveel tijd alleen doorbrengen als je wilt terwijl de zon in je teken staat. Onthoud, hoe belangrijk het ook is om eropuit te gaan en vrienden te zien, jijZijnde kluizenaar van de dierenriem, en het isjouwseizoen.Lees hier je volledige horoscoop van augustus, Maagd.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Augustus brengt het Maagdseizoen, Mercurius retrograde, Uranus retrograde en een herinnering om je vriendschappen niet te verwaarlozen. Als teken van relaties staan ​​Weegschalen erom bekend dat ze uitblinken in daten. Als je een partner hebt, herinnert deze maand je eraan dat je platonische relaties de basis vormen waarop alle gezonde romances zijn gebouwd. Als je een enkele Weegschaal bent, betekent dat gewoon dat augustus nog meer avonturen bevat. Wanneer het Maagd-seizoen begint, zul je waarschijnlijk schommelen tussen je zeer productief en extreem slaperig voelen. Luister naar en vertrouw op je lichaam. Rust zonder schuldgevoel als je intuïtie dat zegt. Als je ervoor zorgt dat je dat doet, vaar je door beide retrogrades die deze maand beginnen (evenals je heersende planeet, de achterwaartse dans van Venus, die doorgaat tot begin september).Lees hier je volledige horoscoop van augustus, Weegschaal.

Bella Geraci/Verleiden

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Het kan moeilijk zijn om dichtbij je te komen, Schorpioen, maar als iemand dat eenmaal doet, beseffen ze dat je niet eng bent, maar gewoon zacht en papperig, als een zachte dierlijke versie van een schorpioen. Sorry. Dankzij Juno, 'de asteroïde van toewijding', ziet iemand die nieuw is die kant van jou, of je nu hechter wordt met een vriend of een romantische relatie blijft bloeien. Wanneer de zon Maagd binnengaat en je wordt geraakt door een productieve uitbarsting van energie, zorg er dan voor dat je er wat van gebruikt om je vrienden te checken. Ze hebben zo vaak achter je gestaan. Als je spidey (of Schorpioen) zintuigen je vertellen dat iemand een telefoontje kan gebruiken, zorg er dan voor dat je de vriend bent die doorzet. Eindelijk, een volle maan aan het einde van de maand vraagt ​​je om je seksspeeltjes op te laden en je telefoon uit te zetten.Lees hier je volledige horoscoop van augustus, Schorpioen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Het is nogal een cliché om te zeggen dat het Maagd-seizoen wordt geassocieerd met productiviteit en levensprestaties, maar dit jaar bewijs je dat gerucht waar is, Boogschutter. Het is goed dat je hete vuurteken zelf van aandacht houdt, want de sterren geven aan dat je deze maand iets hebt bereikt dat de moeite waard is om te vieren. Als er echter een meningsverschil ontstaat tussen jou en een vriend, zet dan je trots opzij, ga je gang en wees de grotere persoon en bied je excuses aan. Zowel Mercurius als Uranus gaan deze maand retrograde, maar de grootste bedreiging voor je persoonlijke leven is je bindingsangst.Lees hier je volledige horoscoop voor augustus, Boogschutter.

Steenbok (22 december – 19 januari)

In tegenstelling tot anderen (we kijken naar jou, Sag), Steenbok, ben je niet bang voor toewijding. Je gedijt in veiligheid. Maak je geen zorgen; iedereen kent je duivelse kant. Jij weet zeker ook hoe je een leuke tijd moet hebben. Maar wanneer romances in augustus dieper worden, ben je niet bang om te genieten van de verhoogde intimiteit. Het kan echter zijn dat u deze maand iemand moet aanspreken wegens passief-agressief gedrag, een van uw grootste ergernissen. Geniet (en maak je geen zorgen over de twee retrogrades).Lees hier je volledige horoscoop van augustus, Steenbok.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Augustus is er een voor in de boeken, Waterman. Het opent met een dramatische volle maan in je teken, waardoor mensen zich gespannen kunnen voelen. Breng de lunatie door met het rustig aan doen en jezelf verwennen. Deze maand gaat vooral over het verdiepen van een relatie, dus wees extra voorzichtig met je woorden tijdens intieme gesprekken als Mercurius retrograde gaat. Dat geldt ook voor uw heersende planeet, Uranus, die u resoluut vraagt ​​om aan uw grenzen te werken tijdens zijn vijf maanden durende retrograde.Lees hier je volledige horoscoop van augustus, Waterman.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Twee planeten gaan deze maand retrograde, Vissen. Mercury begint weer een achterwaartse wals, die lastige typefouten, reisvertragingen en meer veroorzaakt. Dan gaat de opstandige Uranus ook retrograde en vraagt ​​je om het onverwachte te verwachten. Als je echter één ding doet, en dat is luisteren naar je intuïtie, zou je moeten genieten van een mooie maand waarin ook je liefdesleven een uitbarsting van passie ziet. Plus, augustus loopt ten einde met een volle maan in je teken dat helemaal om jou draait.Lees hier je volledige horoscoop van augustus, Vissen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated: 24/01/2024

Views: 5845

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.