14 pakollista julkista golfkenttää Michiganissa - Golf Circuit (2023)

14 Must-Try Public Golf Courses In Michigan - Golf Circuit (1)

Tapaa Jake

Jake oli kilpaileva golfaaja yli vuosikymmenen ajan, jolloin hän oli lukion golfjoukkueensa kapteeni. Hän on pelannut yli 200 kurssia 32 eri osavaltiossa Yhdysvalloissa. Nyt puoliksi eläkkeellä oleva Jake jatkaa golfin pelaamista 3-4 päivää viikossa nykyisellä 2 haitalla, antaa golftunteja ystävilleen ja perheelleen ja tarjoaa Golf Circuitille runsaasti tietoa kilpailevien pelipäivistään. Jake yhdistää käytännön asiantuntemuksen tekniseen tietämykseen luodakseen golfstrategioita ja harjoitustekniikoita sekä aloittelijoille että scratch-golfaajille.

Golf on aina ollut Michiganin alkuperäiskansojen suosikkiurheilulaji, eikä ole yllättävää, että osavaltiossa on niin monia golfkenttiä yleisön nautittavaksi.

Mutta mitkä ovatparhaat julkiset golfkentät Michiganissa vuonna 2022?

Älä etsi enää, sillä tämä opas sisältää14 Michiganin parhaiten arvioitua julkista golfkenttääalue, jossa voit vierailla tänään! Joten jos olet kiinnostunut tietämään lisää, lue vain.

Parhaat julkiset golfkentät Michiganissa

Jos olet kiinnostunut tietämään lisää, lue vain.

Arcadia Bluffsin golfkenttä

14 Must-Try Public Golf Courses In Michigan - Golf Circuit (2)
 • Sijainti: Arcadia, Michigan
 • Julkinen golfkenttä perustettu: 1999

Arcadia Bluffs on apalkka per päivägolfklubi Arcadiassa, Michiganissa, joka on avoinna yleisölle 7 päivää viikossa, ja kausi kestää joka vuosi huhtikuun puolivälistä marraskuun puoliväliin sääolosuhteista riippuen.

Ei yksityisiä jäsenyyksiä (kuten netarjotaan ClubCorpesimerkiksi) tarjotaan, ja kaikki kentän suunnitteluominaisuudet on otettu mukaan kannustamaan pelaajia, joilla on kaikenlaisia ​​golftaitoja ja taustoja.

Lisäksiensisijainen asettelu, pelaajat voivat kokea täyden harjoitusalueen ja erillisen lyhytpelitilan.

Paras laatuGPS:llä varustetut golfkärrytovat helposti saatavilla, mutta voit myös käyttää caddy-ohjelmaa. Kentällä on 18 reikää, ja sen alkuperäiset arkkitehdit olivat Warren Henderson ja Rick Smith.

Varaa tee-aika >>

Greywallsin golfkenttä

14 Must-Try Public Golf Courses In Michigan - Golf Circuit (3)
 • Sijainti: Marquette, Michigan
 • Julkinen golfkenttä perustettu: 2006

Greywallsin julkisen golfkentän suunnitteli Mike DeVries, ja hänen tavoitteenaan oli luoda aluonnonihmejoka sisälsi ainutlaatuisen Marquette-ympäristön karun kauneuden.

Tämän seurauksena kurssi sisältää monenlaisia ​​maastotyyppejä väylistä rohkeisiin rinteisiin, jyrkkiin korkeusmuutoksiin ja joihinkintodella henkeäsalpaavapanoraamanäkymät upealle Superior-järvelle.

Greywalls tunnetaan hyvin kaikkialla golfmaailmassa.

Se tarjoaa inspiroivan ja unohtumattoman golfpäivän, joka on aivan erilainen kuin mikään muu kenttä Michiganissa.

Varaa tee-aika >>

Eagle Eye Clubin golfkenttä

14 Must-Try Public Golf Courses In Michigan - Golf Circuit (4)
 • Sijainti: Bath, Michigan
 • Julkinen golfkenttä perustettu: 2003

Eagle Eye -golfklubi on Chris Lutzken suunnittelema 18-reikäinen julkinen mestaruuskenttä, jossa onerottuvia ominaisuuksiakuten rautatiesiteet, ankara kasautuminen japotin bunkkereita.

Se on "linkkityylinen" kurssi, joka tarjoaa haasteen mistä tahansa viidestä t-sarjasta, ja niiden tunnusmerkkiä "Island Green" numero 17 ei pidä hukata!

Heillä on myös adramaattinen klubitalojoka isännöi tapahtumia, kuten häitä, joten se on todella sosiaalinen kurssi, joka on tehty tuomaan pelaajat yhteen!

Varaa tee-aika >>

Stoatin Braen golfkenttä

14 Must-Try Public Golf Courses In Michigan - Golf Circuit (5)
 • Paikka: Augusta, Michigan
 • Julkinen golfkenttä perustettu: 2016

Stoatin Brae julkinen golfkenttä on Gull Lake Viewin uusin tarjous yhteistyössä Renaissance Golf Designin kanssa.

Heidän tavoitteenaan oli luoda golfkenttä, josta kaikki taitotasoiset voivat löytää ahaasta sesopii heille, samalla kun sinulla on unohtumaton kokemus, joka on yhtä hauska kuin koskaan.

Stoatin Brae -kenttä sijaitsee yhdessä Kalamazoon piirikunnan korkeimmista kohdista, mikä tarkoittaa, että useimmat reiät tarjoavatlaaja valikoima panoraamanäkymiäkauniista ympäröivästä maisemasta, josta et yksinkertaisesti voi hyötyä muualla.

Varaa tee-aika >>

Belvederen golfkenttä

14 Must-Try Public Golf Courses In Michigan - Golf Circuit (6)
 • Sijainti: Charlevoix, Michigan
 • Julkinen golfkenttä perustettu: 1925

Belvederen puoliyksityinen golfkenttä Charlevoixissa on yksi Michiganin historiallisimmista golfmailoista, ja se suunniteltiin alun perin vuonna 1925.eli se on rikasperinteisillä ominaisuuksilla.

Sillä on ollut kunnia isännöidä Michigan Amateur Championship -turnausta ennätysten 40 kertaa, ja se tarjoaa kokemuksentoisin kuin mistään muustaMichiganissa.

Et löydä GPS-järjestelmiä tai juomakärryjä Belvederen golfkentältä – sen sijaan löydätavoimet väylätjohtaa haastaviin vihreisiin komplekseihin, joissa on lyhyitä kävelyretkiä eri reikien välillä, joihin ihmisen tekemät koneet eivät koske.

Varaa tee-aika >>

Pilgrim's Run -golfkenttä

14 Must-Try Public Golf Courses In Michigan - Golf Circuit (7)
 • Paikka: Pierson, Michigan
 • Julkinen golfkenttä perustettu: 1999

Pilgrim's Run -golfkenttä on yli 400 hehtaarin alueelle rakennettu tasokas julkinen golfkenttä, jonka tunnusmerkkiensiluokkainen muotoiluja rakentaminen kaikkialla, missä käännyt.

Halusitpa sitten haastavampaa pelaamista tai jos vain haluattee golfpelistäsi hauskaa, voit valita harjoitustyypin Pilgrim's Run -golfkentällä.

Keskimääräinen golfpäivä täällä vie sinut alas joitain parhaiten hoidetuista väylistä, jotka on vuorattu korkeilla valkoisilla mäntyillä ja mustilla tammeilla, mikä tekee niistä täydellisen sijainnin.

Pilgrim's Run on pakollinen peli golfaajille, jotka nauttivat rentouttavasta yhdistelmästä rauhaa, luonnon kauneutta ja loistavaa golfia!

Varaa tee-aika >>

Orchardsin golfkenttä

14 Must-Try Public Golf Courses In Michigan - Golf Circuit (8)
 • Paikka: Washington, Michigan
 • Julkinen golfkenttä perustettu: 1993

Orchardsin julkinen golfkenttä on klassinen ilme ja perinteinen pelityyli, ja sen suunnittelijakansainvälisesti arvostettugolfkenttäarkkitehti Robert Trent Jones Jr. yksityisten mailojen tyyliin, jotka olivat niin suosittuja 20-luvulla.

Orchards pyrkii haastamaan jokaisen golfaajan sallimalla erilaisia ​​lähestymistapoja jokaiseen reikään, jotta voit olla luova pelisi kanssa.

Varaa tee-aika >>

Black Lake Golf Course

14 Must-Try Public Golf Courses In Michigan - Golf Circuit (9)
 • Sijainti: Onaway, Michigan
 • Julkinen golfkenttä perustettu: 2000

Black Laken golfkentän suunnitteli vuonna 2000 Rees Jones, yksi golfin tunnetuimmista kenttäarkkitehdeistä.

Hänen tavoitteenaan oli luodaympäristövastuullinen, mestaruustason julkinen kenttä ja jokainen Black Laken golfkentän reikä on vähintäänkin upea.

Black Lake on avoin yleisölle ja toivottaa jokaisen vieraan tervetulleeksi ikään kuin he olisivat elinikäisiä jäseniä, mikä luo loistavan ilmapiirin.

Tällä golfkentällä on myös oma laadukas harjoitusalue, jossa on 350 jaardin kaksipuolinen bentgrass-teesarja sekä 4harjoitella bunkkereitaja 4 haketusta javihreiden laittaminento boot – kaikki mitä tarvitset erinomaiseen golfpäivään.

Varaa tee-aika >>

Hidden River Golf Course

14 Must-Try Public Golf Courses In Michigan - Golf Circuit (10)
 • Paikka: Brutus, Michigan
 • Julkinen golfkenttä perustettu: 1997

Hidden River julkinen golfkenttä on ainutlaatuinen kenttä, joka on molemmatnautittavaa ja rentouttavaa golfaajillekaiken tasoisille ja ikäisille.

Saapumishetkestä lähtien tulet todennäköisesti rakastumaan radan rauhallisuuteen, sillä sisäänkäynnin läpi kävellessäsi sinua tervehtivät välittömästi korkeat männyt, upeat maat ja suuri Maple River, joka aaltoilee rauhallisesti.

Tämä18-reikäinen kenttäsuunnitteleman Bruce Matthewsin pitäisi varmasti päästä Michiganin parhaiden julkisten kylmäkenttien listalle!

Varaa tee-aika >>

Forest Dunesin golfkenttä

14 Must-Try Public Golf Courses In Michigan - Golf Circuit (11)
 • Paikka: Roscommon, Michigan
 • Julkinen golfkenttä perustettu: 2002

Forest Dunesin julkinen golfkenttä sijaitsee 500 hehtaarin metsäisellä maalla Huron National Forestin sisällä, ja siitä on hitaasti mutta varmasti tullut yksi maan rauhallisimmista mutta jännittävimmistä golfkokemuksista.

British Open Champion Tom Weiskopf on tämän radan alkuperäinen suunnittelija, ja hän valitsi puistotyylisen radan, jossa on rajoitettu määränykyaikaisia ​​parannuksialuodaksesi täydellisen ympäristön nautinnolliselle golfpäivälle taitotasostasi riippumatta.

Forest Dunes tarjoaa erilaisia ​​kiehtovia haasteita ja maastoja, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, laajat avoimet niityt, vuosisatoja vanhat puna- ja jackmännyt, karut alkuperäiset dyynit, ankarat hiekkaalueet ja jopa useita vesistöjä.

Varaa tee-aika >>

Tullymore Golf Resort

14 Must-Try Public Golf Courses In Michigan - Golf Circuit (12)
 • Sijainti: Starwood, Michigan
 • Julkinen golfkenttä perustettu: 2002

Tullymoren julkisen golfkentän on suunnitellut arkkitehti Jim Engh, ja sen inspiroi ensin pieni, luontoon riippuvainen kylä Irlannissa.

Itse kenttä sijaitsee kaiverretulla maallamuinaiset jäätiköt, jossa on 800 hehtaaria turmeltumattomia Michiganin metsiä ja kosteikkoja, jotka luovat näyttämölle enemmän kuin koskaan ennen.

Tullymore tarjoaa runsaita liikkeitä väylillä lukuisilla selkeillä lähestymistavoilla, ja tällä kurssilla on 5 sarjaa t-paitaa kaikentasoisille golfaajille kokeillakseen käsiään.

Lomakeskuksessa on myös lukuisia ylellisiä mukavuuksia, mukaan lukien vertaansa vailla oleva 5 tähden palvelumajoitus ja valikoima huippuluokan mukavuuksia, kuten kuntokeskus, uima-altaat ja 2 viihtyisää ja kutsuvaa klubitaloa!

Varaa tee-aika >>

Bay Harborin golfkenttä

14 Must-Try Public Golf Courses In Michigan - Golf Circuit (13)
 • Sijainti: Bay Harbor, Michigan
 • Julkinen golfkenttä Perustettu: Tuntematon

Bay Harbor Golf Clubissa on dramaattinen 27-reikäinen muotoilu, jonka alun perin on luonut Arthur Hills, ja tämä julkinen golfkenttä pelaa 3 eri kenttäyhdistelmänä (linkit/louhos, louhos/säilytys, säilytys/linkit).

Links/Quarry-kentällä yhdistyvät reiät, joista on näköala Michigan-järvelle, sekä joukko kovia golfreikiä, jotka virtaavat sisään ja ulos vanhasta kalkkikivilouhoksesta, joka päättyy kauniilla lahden rantaviivalla – mitä ei rakastaisi?!

Varaa tee-aika >>

Kingsleyn golfkenttä

14 Must-Try Public Golf Courses In Michigan - Golf Circuit (14)
 • Paikka: Kingsley, Michigan
 • Julkinen golfkenttä perustettu: 2001

Kingsleyn julkinen golfkenttä on pitkään ollut suosittu golfaajien keskuudessa eri puolilta Amerikkaa, koska näyttää aivan liian helpolta menettää keskittymiskykynsä.henkeäsalpaavat maisematjoka ympäröi sinua vieraillessasi tällä kurssilla.

Kolmannella tiillä golfaajat voivat odottaa näkevänsä upeat näkymät lähes jokaisesta yhdeksän etuosan reiästä, ja estetiikka on vähintäänkin mahtava.

Mike DeVries onnistui suunnittelemaan sisämaan radan, joka toimii enemmän kuin linkkien luominen – ei kannata jättää väliin.

Varaa tee-aika >>

Uusi golfkenttä Indianwood

14 Must-Try Public Golf Courses In Michigan - Golf Circuit (15)
 • Sijainti: Lake Orion, Michigan
 • Julkinen golfkenttä perustettu: 1998

Orion-järven Indianwood Country Clubin 18-reikäisellä julkisella golfkentällä on kaikkiarvokkaita tunnusmerkkejäjotka liittyvät niin usein Michiganin golfiin.

Sen suunnittelivat alun perin Robert E. Cupp ja Jerry Pate.

Alueella on myös "vanha" kurssi vuodelta 1920.

Varaa tee-aika >>

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated: 06/12/2023

Views: 6268

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.